تفسیر خبر جمعه میزبان سو مایرک، عضو کمیته ی اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، بود. سو مایرک بنیانگذارانجمن حزبی ضد تروریسم در کنگره است که صد و بیست نماینده در آن عضویت دارند. مایریک طی قطعنامه ای خواهان تجدید توجه آمریکا به «جنبش سبز» در ایران شده است.
دنیس بلیر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، این هفته در گزارش خود به کمیته ی اطلاعات کنگره گفت: «جمهوری اسلامی به رغم آشوب داخلی سیاست خارجی اش را تغییر نداده است.»
در برنامه در جستجوی پاسخ به این پرسش ها بودیم: «چرا رژیم به رغم بحران داخلی سیاست خارجی اش تغییری نکرده است؟» و «آیا آنطور که ایران ادعا می کند آمریکا در پی ایران هراسی در منطقه است؟»
سو مایرک از جمله امضاء کنندگان بیانیه ی بین المللی محکومیت نقض حقوق بشر در ایران است که تا معرفی عاملان سرکوب معترضین در ایران خواستار لغو عضویت ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل شده است. این بیانیه به دست قانونگزارانی از آمریکا، بریتانیا، اتریش، رومانی، قبرس، و کانادا تهیه و تنظیم شد.
این عضو جمهوریخواه کنگره همچنین از اعضای متنفذ کمیته ی انرژی و بازرگانی در مجلس نمایندگان است.
در ادامه دکتر آرام حسامی، استاد علوم سیاسی کالج مانتگمری، و بابک داد، تحلیلگر و روزنامه نگار، نگاهی به مهمترین تحولات در آستانه ی سی و یکمین سالگرد انقلاب پنجاه و هفت داشتند.
جمعه؛ خطیب نمازجمعه تهران از معترضین خواست در راهپیمایی پنج شنبه شعارهای ناروا سر ندهند. منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران، در آخرین دقایق به فهرست سخنرانان در کنفرانس سه روزه ی بین المللی امنیتی مونیخ افزوده شد.
کارشناسان معتقدند تهران می کوشد پیش از تصمیم گیری بر سر تشدید تحریم ها پیشنهاد مبادله ی اورانیوم را که پیشتر رد کرده بود احیا کند.
پنج شنبه ی این هفته در سی و یکمین سالگرد انقلاب پنجاه و هفت؛ بنا گزارش ها برای نخستین بار تظاهرکنندگان تحقق آرمانهای انقلاب را به پرسش می گیرند؛ دنیس بلیر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، این هفته گزارشی از ارزیابی شانزده سازمان اطلاعاتی آمریکا به کنگره ارائه داد که در آن توجه خاصی به تحولات سیاسی در ایران شده است. بلیر به اعضای کمیته ی اطلاعات کنگره گفت آیت الله خامنه ای، محمود احمدی نژاد، و متحدان تندروشان در واکنش به اپوزیسیون قویتر از انتظار و با نگاه به پایگاه سیاسی اجتماعی تضعیف شده شان بنظر می رسد مصمم اند با زور ابتکار عمل را در دست بگیرند اما، تا کنون در سرکوب مخالفان موفق نبوده اند.
در آستانه ی سالگرد انقلاب پنجاه و هفت میرحسین موسوی در مصاحبه ای گفت اوضاع داخلی نشان دهنده ی حضور ریشه های استبداد و دیکتاتوری باقیمانده از نظام شاهنشاهی است. ایشان جنبش سبز را بخشی از تلاش یک قرن گذشته برای دموکراسی و علیه دیکتاتوری عنوان می کند. اما، در عین حال تاکید می کند به قانون اساسی قائل و خواهان اصلاحات است. بسیاری معتقدند موسوی رهبر تصادفی جنبش سبز است و بیشتر یک بوریس یلتسین است تا لخ والسا. تندروها در ایران او را به تاثیرگیری از خارجی ها متهم می کنند.
لینک برای دانلود با سرعت کم یا بالا: